Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Η τυροκομεία στη Μακεδονία έχει μεγάλη παράδοση εδώ και δεκαετίες. Έτσι και ο πατέρας μας ο Βογιατζής Βαγγέλης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα κομμάτι αυτής εδώ και 40 χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και δουλειάς σε τυροκομεία της επαρχίας (ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ από το 1969 μέχρι το 1976) και της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης (Ζαγκλιβέρι από το 1976 μέχρι το 1978, Λευκοχώρι από το 1978 μέχρι το 1981) και ύστερα από αδιάκοπη εργασία και  προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το 1981 το δικό του ιδιόκτητο τυροκομείο στο περιβολάκι του Λαγκαδά.

Έχοντας ως σύμμαχο την ποιότητα και τεχνογνωσία και με το κύρος που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στον τυροκομικό κλάδο, κατάφερε να μας παραδώσει το 2002 μια άριστα οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση. Βασισμένοι και οι τρείς μας στις δικές του αρχές, ιδέες και πιστεύω, καταφέραμε να συνεχίσουμε το έργο του και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του.

Το 2015 η εταιρεία μας υλοποίησε ενα όνειρο ετών. Πλήρη εκσυγχρονισμό και επέκταση της μονάδας με καινούργιο Μηχανολογικο εξοπλισμό και καινούργια βυτία μεταφοράς γάλακτος καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της νέας εποχής στην οποία θέλει να συμβαδίσει και να ξεχωρίσει, με προϊόντα που κρατάνε το άρωμα και τις γεύσεις της παράδοσης αλλά ποιοτικούς ελέγχους και πιστοποιησεις του σήμερα.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας αποκλειστικά στα άσπρα τυριά όπως ΦΕΤΑ ΠΟΠ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ και ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ, είχε ως αποτέλεσμα την εξειδίκευση και συνεχή βελτίωση των παραπάνω προϊόντων.

Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουμε και να διατηρήσουμε την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας παράλληλα με την εξέλιξή τους.

Θέλοντας να έχουμε άμεση επαφή με τους πελάτες μας, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο που δεν είναι άλλο από το δικό τους συμφέρον όποιο και αν είναι αυτό είτε ποιοτικό είτε κοστολογικό.

MΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η Μακεδονία είναι το μεγαλύτερο σε έκταση και το δεύτερo μεγαλύτερο σε πληθυσμό γεωγραφικό διαμέρισμα της ηπειρωτικής Ελλάδας. Η Μακεδονία, αποτελείται από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών και Πιερίας.

Το τοπίο χαρακτηρίζεται από ποικιλία, μιας και η Δυτική και Ανατολική Μακεδονία είναι ορεινή με την εξαίρεση ορισμένων μεγάλων, γόνιμων κοιλάδων, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία βρίσκεται η πεδιάδα των Γιαννιτσών, η δεύτερη μεγαλύτερη της Ελλάδας.

MΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1.500 τ.μ παράγουμε τα παραδοσιακά τυροκομικά μας προϊόντα με την ξεχωριστή γεύση της Μακεδονίας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Συλλέγουμε το γάλα μας από 100 παραγωγούς της Μακεδονίας. Η επιλογή τους γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια και κατόπιν ελέγχου της πρώτης ύλης, ώστε να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα στο τελικό προϊόν μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία Τυροκομικά προϊόντα Λαγκαδά Βογιατζή εφαρμόζει το σύστημα ελέγχου διαδικασιών HACCP 22000 και είναι πιστοποιημένη από την AGROCERT για την παραγωγή και διάθεση φέτας προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης.

Προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης - ΠΟΠ   Προϊόν με Πιστοποίηση AGROCERT   100% Ελληνικό Προϊόν   haccp 22000

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στα άσπρα τυριά όπως φέτα Π.Ο.Π., παραδοσιακό τυρί, κατσικίσιο, αγελαδινό, και τυρί τσαντίλας.

ΦΕΤΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ | Αρχική

FOLLOW

ΤΗΛ: +30 23940 22788

FAX: +30 23940 23279

Περιβολάκι Λαγκαδά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
572 00
ΕΛΛΑΔΑ