
Η τυροκομεία στη Μακεδονία έχει μεγάλη παράδοση εδώ και δεκαετίες. Έτσι και ο πατέρας μας ο Βογιατζής Βαγγέλης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα κομμάτι αυτής εδώ και 40 χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και δουλειάς σε τυροκομεία της επαρχίας (ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ από το 1969 μέχρι το 1976) και της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης (Ζαγκλιβέρι από το 1976 μέχρι το 1978, Λευκοχώρι από το 1978 μέχρι το 1981) και ύστερα από αδιάκοπη εργασία και προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το 1981 το δικό του ιδιόκτητο τυροκομείο στο περιβολάκι του Λαγκαδά.
Έχοντας ως σύμμαχο την ποιότητα και τεχνογνωσία και με το κύρος που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στον τυροκομικό κλάδο, κατάφερε να μας παραδώσει το 2002 μια άριστα οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση. Βασισμένοι και οι τρείς μας στις δικές του αρχές, ιδέες και πιστεύω, καταφέραμε να συνεχίσουμε το έργο του και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του.
Το 2015 η εταιρεία μας υλοποίησε ενα όνειρο ετών. Πλήρη εκσυγχρονισμό και επέκταση της μονάδας με καινούργιο Μηχανολογικο εξοπλισμό και καινούργια βυτία μεταφοράς γάλακτος καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της νέας εποχής στην οποία θέλει να συμβαδίσει και να ξεχωρίσει, με προϊόντα που κρατάνε το άρωμα και τις γεύσεις της παράδοσης αλλά ποιοτικούς ελέγχους και πιστοποιησεις του σήμερα.
Η δραστηριοποίηση της εταιρείας αποκλειστικά στα άσπρα τυριά όπως ΦΕΤΑ ΠΟΠ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ και ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ, είχε ως αποτέλεσμα την εξειδίκευση και συνεχή βελτίωση των παραπάνω προϊόντων.
Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουμε και να διατηρήσουμε την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας παράλληλα με την εξέλιξή τους.
Θέλοντας να έχουμε άμεση επαφή με τους πελάτες μας, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο που δεν είναι άλλο από το δικό τους συμφέρον όποιο και αν είναι αυτό είτε ποιοτικό είτε κοστολογικό.