Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Υλικά:
• 300g Φέτα Βογιατζή
• αλεύρι, καρυκευμένο με μαύρο πιπέρι για την επικάλυψη του τυριού
• 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
• ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη Φέτα Βογιατζή σε φέτες, την τοποθετούμε στο μπολ με το νερό για μερικά δευτερόλεπτα και μετά στο αλεύρι. Τηγανίζουμε τις φέτες μέχρι να γίνουν τραγανές.
(i) Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε ακόμη μια στρώση με σουσάμι, ακολουθώντας τα εξής βήματα:
Αφού βάλουμε τις φέτες στο αλεύρι, τοποθετούμε και πάλι στο νερό και έπειτα σε ένα μπολ με σουσάμι και τηγανίζουμε.