Φέτα σαγανάκι

Φέτα σαγανάκι

Φέτα σαγανάκι

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Υλικά:
• 300g Φέτα Βογιατζή
• αλεύρι, καρυκευμένο με μαύρο πιπέρι για την επικάλυψη του τυριού
• 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
• ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό

Εκτέλεση:
Κόβουμε τη Φέτα Βογιατζή σε φέτες, την τοποθετούμε στο μπολ με το νερό για μερικά δευτερόλεπτα και μετά στο αλεύρι. Τηγανίζουμε τις φέτες μέχρι να γίνουν τραγανές.

(i) Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε ακόμη μια στρώση με σουσάμι, ακολουθώντας τα εξής βήματα:
Αφού βάλουμε τις φέτες στο αλεύρι, τοποθετούμε και πάλι στο νερό και έπειτα σε ένα μπολ με σουσάμι και τηγανίζουμε.

Share this post: 

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στα άσπρα τυριά όπως φέτα Π.Ο.Π., παραδοσιακό τυρί, κατσικίσιο, αγελαδινό, και τυρί τσαντίλας.

ΦΕΤΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ | Αρχική

FOLLOW

ΤΗΛ: +30 23940 22788

FAX: +30 23940 23279

Περιβολάκι Λαγκαδά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
572 00
ΕΛΛΑΔΑ